Alguna Pregunta

...Sobre el què fem?

 

ProduccionsProduccions

APM? Alguna pregunta més?

logo_APM

 

L’Alguna Pregunta Més (APM?) porta quasi 10 anys en antena, essent el programa d’humor més veterà de TV3. És un espai humorístic que s’emet els dimecres en prime time de TVC. A més a més, és el programa de TV3 líder a les xarxes socials.

 

www.tv3.cat/apm

TTT Top Trending Tele

 

Top Trending Tele (TopTT) és un programa de zàping i de rànquings que s’emet a La Sexta, els dissabtes i diumenges després de dinar. El programa intenta reunir el millor i més graciós de la tele i de les xarxes socials.

 

www.lasexta.com

La Tribu

 

L’APM? torna als seus orígens i des del 2012 torna a tenir una versió radiofònica. És un espai diari de 10 minuts presentat per en Sergi Vives a “La Tribu” de Catalunya Ràdio.

 

www.catradio.cat


Vídeos per a tercers

GADGETS DE CUINA

logo_cuina

 

A Gadgets de Cuina hem intentat explicar amb càpsules de vídeo com utilitzar els diversos estris culinaris i fer les millors receptes i tallers de cuina. Vídeos per penjar al Youtube però també al web corporatiu www.gadgetscuina.com.

 

blog.gadgetscuina.com

RECEPTES CREATIVES

 

A les Receptes Creatives d’Abacus podràs aprendre a fer les manualitats de forma ràpida i senzilla. Vídeos curts, dinàmics i molt pedagògics, especialment destinats a un públic infantil.

 

abacus.coop


Canal humorístic

MB Marca Blanca

Marca Blanca

 

Marca Blanca és un experiment creatiu a la plataforma de vídeos Youtube. Volíem crear un canal per practicar l’humor més gamberro i transgressor i…ens ha sortit això.

 

www.youtube.com


Feines anteriors